MVO: Geworteld in de natuur

Voor iedere organisatie is maatschappelijk verantwoord ondernemen een onmisbaar thema. Aandacht voor mens en milieu, voor een goede, plezierige leef-en werkomgeving en met name voor een veilige, gezonde toekomst zijn vanzelfsprekend. Voor een bedrijf als het onze gaat het verder dan vanzelfsprekendheid. Hartman Hoveniers en Boomverzorgers is immers letterlijk en figuurlijk geworteld in de natuur. Voor ons zijn focus op natuur, het creëren van een gezonde en fijne leefomgeving, optimale werkomstandigheden en aandacht voor duurzaamheid en milieu elementen die wij dagelijks in de praktijk brengen.

Daarom betrekken wij bij alle projecten onze én uw MVO-filosofie en elementen. Of het nu het onderhoud betreft van een particuliere achtertuin is, het rooien van bomen of een groot groenproject voor bedrijven, scholen, voorzieningen en non-profitorganisaties.

Ons uitgangspunt is daarbij altijd de mens en de natuurlijke omgeving. Ontwerpen, aanleggen en onderhouden moeten volgens onze visie rekening houden met de bewoners, met medewerkers en gasten. En met de omgeving. Een sfeer waarin het prettig werken en verblijven is. Waarin men kan vertrouwen op een gezonde omgeving in alle dimensies!

Dat stelt tot in het kleinste detail hoge eisen aan onze organisatie. Zowel in planning als in uitvoering. MVO gaat immers ver. Milieubewust werken, aandacht voor het groen en veilige duurzame producten. Beperken van Co2-uitstoot, werken met natuurvriendelijke middelen. Tuinen en parken realiseren die ook in de toekomst efficiënt te onderhouden zijn en een gastvrije plek vormen voor mens en dier.

En, want dat is uiteindelijk de kern, samen met u een leefomgeving realiseren die toekomstbestendig is in alle aspecten.

Ook daarop kunt u rekenen met Hartman Hoveniers en Boomverzorgers!