Gemeentes

Voor gemeenten is Hartman Hoveniers & Boomverzorgers een strategische partner als het gaat om klein- en grootschalig groenonderhoud en boomverzorging. Door onze brede expertise en veelzijdigheid zijn wij in staat flexibel in te spelen op de vraag. Dit kan op incidentele basis zijn, zoals bij acute situaties, wanneer bomen een direct gevaar vormen en gesnoeid of gekapt moeten worden. Echter, ook maken wij graag een raamcontract, conform de eisen en budgettaire wensen.

Daarbij kunnen wij alle vormen van groene diensten aanbieden, variërend van onkruidbestrijding, maaien en bermonderhoud tot het snoeien van bomen.

Hartman Hoveniers & Boomverzorgers is in staat om het gehele onderhoud aan het gemeentelijke groen uit te voeren maar kan ook ingezet worden als ondersteuning van de eigen plantsoenendienst. Ook kan het aantrekkelijk zijn om meer specialistische vormen van onderhoud en verzorging aan onze vakmensen over te laten. Zo is Hartman Hoveniers & Boomverzorgers een strategische partner, waarmee gemeentelijk groenonderhoud altijd perfect wordt uitgevoerd tegen overzichtelijke, vooraf vastgestelde budgetten.

43_Logo_Gemeente_BerkellandGemeente Berkelland maakt naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Hoveniersbedrijf Hartman.

Hoveniersbedrijf Hartman is een degelijk bedrijf waar vakbekwame mensen werken die met hun kennis en ervaring maar vaak één woord nodig hebben om te begrijpen wat je bedoeld om vervolgens de werkzaamheden op een vakkundige manier uit voeren. Voor de gemeente Berkelland gaat het om snoeiwerkzaamheden van bomen, leibomen en dakplatanen. Daarnaast worden zij ingezet bij aanleg werkzaamheden van gazons, plantvakken en verhardingen. Ook verzorgen zij het onderhoud van ons parkmeubilair in ons buitengebied. Service staat bij hun hoog in het vaandel en dat merk je pas als je hun echt nodig hebt. – Gemeente Berkelland

Boom Veiligheid Controleur

Boomveiligheid controleur

ETW logoEen bezitter van het certificaat Boom Veiligheid Controleur (BVC) is in staat om op een vakkundige wijze een visuele boomveiligheids-beoordeling uit te voeren. De gecertificeerde controleur verstaat zijn vak, herkent de zogenaamde lichaamstaal van bomen en is op de hoogte van alle wet- en regelgeving en werkt met juist apparatuur. Het certificaat is extern gelegitimeerd en wordt erkend door zowel de verzekeringsbranche als branche-organisaties.

Hartman Hoveniers is gecertificeerd Boom Veiligheid Controleur

Vragen? Neem direct contact op

 

Impressie van onze werkzaamheden