Het bedrijf

Bij Hartman Hoveniers en Boomverzorgers hebben wij  een groen hart. Met alle aandacht voor planten, zorg voor bomen en het realiseren van prachtige tuinen. Tuinieren in de meest brede zin van het woord is al meer dan tachtig jaar ons vak. Met kennis, met ervaren medewerkers en vooral met liefde voor de natuur.

Dat merkt u als u ons als uw groene partner inschakelt. Een tuin aanleggen, verzorgen en onderhouden betekent immers samenwerken. Want of u nu particulier bent, een bedrijf of organisatie: het is in ieders belang dat uw groene omgeving voldoet aan uw eisen en wensen.

Ons team

Hartman Hoveniers en Boomverzorgers beschikt over een waardevol team van ervaren hoveniers en gekwalificeerde boomspecialisten. Wij besteden veel aandacht aan het niveau en de kwaliteit van de medewerkers. Daarom volgen onze mensen regelmatig cursussen en trainingen om hun vakbekwaamheid en kennis van actuele ontwikkelingen te verbreden. Maar ook op het gebied van veilig werken, regelgeving en duurzaamheid stellen wij hoge eisen. Dat geldt in de omgang met machines, maar zeker ook binnen de boomverzorging, waarvoor onze mensen worden opgeleid via de European Tree Worker-organisatie. Door cursussen op het gebied van VCA, EHBO en BHV, de Flora-en Faunawet en DOB (Duurzaam OnkruidBeheer), worden onze mensen telkens bijgeschoold.

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen wij ook als het gaat om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In samenwerking met UWV Werkplein bieden wij stageplaatsen aan. Door Aequor zijn wij in dat kader aangewezen als erkend leerbedrijf met eigen gecertificeerde praktijkopleiders.

Onze visie

Hartman Hoveniers en Boomverzorgers is zich op ieder moment bewust van het belang van een
gezonde en groene omgeving. Onze wereld, onze natuur is namelijk een kostbaar en onvervangbaar
bezit. Daarom geldt in alles wat wij doen respect voor de natuur. Duurzaamheid is daarbij in alle
facetten van onze werkzaamheden primair met een voortdurende focus op het milieu.

Hartman Hoveniers en Boomverzorgers neemt bij alles haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Als het gaat om de zorg voor medewerkers, de aandacht voor opleidingen en de mogelijkheden om
mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen te bieden. Maar ook onze opdrachtgevers en
hun maatschappelijke belangen staan bij ons centraal.

Het uiteindelijke doel is het realiseren van een duurzame en groene omgeving waarin de mens zich
prettig voelt en woont, leeft en werkt op een gezonde manier.

Dat is onze visie en ons credo:
Groen tot in iedere vezel

Onze waarborg

Bij ons verzekerd u zich van oprechte persoonlijke zorg voor uw project. Onze medewerkers zijn zeer goed opgeleid en beschikken daardoor over alle nodige vakkennis. Vanzelfsprekend is ons bedrijf lid van de branchevereniging VHG, de toonaangevende organisatie voor hoveniers en groenverzorgers. Ons lidmaatschap is een waarborg voor gegarandeerde kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast zijn wij bezitter van het certificaat Boom Veiligheid Controleur (BVC).

Hartman Hoveniers en Boomverzorgers is VCA-gecertificeerd.

Logo_VHG_FC

logo_mvo

aequor-logo

ETW logo

Boomveiligheid controleur

 

 

Vragen? Neem direct contact op