Grafverzorging

Voor een dierbare overledene wilt u alleen het allerbeste. Op het moment van overlijden en lange tijd daarna heeft u veel verdriet, desondanks moet er van alles worden geregeld.

Hartman hoveniers en boomverzorgers zorgen er voor dat het graf van uw dierbare overledene er altijd perfect verzorgd uit ziet. Een snelle en correcte afhandeling van gemaakte afspraken is bij ons gebruikelijk. Respect voor de overledene staat bij ons hoog in het vaandel. Gedurende de werkzaamheden zullen wij veel zorg besteden aan een acceptabel beeld voor de nabestaanden en de overige bezoekers.

_MG_2123Wat wij voor u kunnen betekenen:

  • aanleggen en inplanten van de laatste rustplaats, in overleg met uw wensen
  • verzorgen van het onderhoud van het graf (b.v. maandelijks, of per kwartaal)
  • een éénmalige onderhoudsbeurt
  • opgraving en herbegraving
  • urnplaats verzorging

Begraafplaatsen

Sinds het midden van de jaren 90 van de vorige eeuw onderhouden wij begraafplaats ’t Waarveld in Haaksbergen. Daarnaast worden op alle begraafplaatsen binnen Haaksbergen, Veldmaat en Rietmolen graven door Hartman gedolven. Daarvoor beschikken wij over specifieke graafmachines, waardoor handmatig delven alleen op zeer moeilijk bereikbare plaatsen noodzakelijk is.

Grafonderhoud
Wij verzorgen het onderhoud aan gedenktekens en grafmonumenten, door mos en algen effectief te bestrijden. Snoeiwerkzaamheden aan hagen en overige beplanting en onkruidverwijdering worden door ons zowel voor begraafplaatsen als voor individuele graven uitgevoerd.

Hartman zorgt ervoor dat de paden worden vrijgehouden van zand en blad, daarnaast is uiteraard het sneeuw- en ijsvrij maken van de paden met name bij begrafenissen erg belangrijk.

 

Vragen? Neem direct contact op