Instellingen

Tuinaanleg, groenonderhoud en boomverzorging verdienen alle aandacht. Dat geldt ook voor instellingen en andere organisaties in de non-profitsector. Binnen de zorg bijvoorbeeld draagt een fraaie, groene omgeving in belangrijke mate bij in de kwaliteit van het zorgtraject. Rust en ruimte, de mogelijkheid om in een goed onderhouden parkachtige omgeving te wandelen, te ontspannen en te recreëren bevordert het welzijn van cliënten en bewoners. Maar ook in andere sectoren, waaronder onderwijsinstellingen, is het groene decor van planten en bomen van wezenlijk belang.

Hartman Hoveniers & Boomverzorgers biedt binnen de non-profit sector tal van opties en mogelijkheden voor een perfect onderhoud van de groenvoorziening. Door vooraf een goede inventarisatie te maken van de wensen en eisen, kan het onderhoud efficiënt worden uitgevoerd. Waarbij wij vanzelfsprekend rekening houden met het beschikbare budget.

Logo Livio DIAP FC c

Zorg, Wonen en Gezondheid Livio zorgt ervoor!

Al jarenlang hebben wij, als Livio, een prettige samenwerking met Hartman. Hartman betekent voor Livio, meedenkend in oplossingen, vertrouwend in uitvoering en als belangrijkste een mooie, goed verzorgde groenvoorziening rondom de locaties van Livio in Haaksbergen. – Livio

Vragen? Neem direct contact op