Bedrijven

Hartman Hoveniers & Boomverzorgers is actief in het brede spectrum van groenvoorziening. Voor zowel profit als nonprofitorganisaties verzorgen wij aanleg en onderhoud van groen.
Tuinen rondom bedrijven, de groenvoorziening bij instellingen, variërend van zorg tot onderwijs, alsmede voor overheden en diensten, die ons inschakelen voor specialistische diensten. In alle gevallen zien wij het als onze taak om groenvoorziening te realiseren waarbij rekening gehouden wordt met de betekenis voor de gebruikers.

Hartman Hoveniers & Boomverzorgers is voor uiteenlopende opdrachtgevers in staat alle werkzaamheden rondom de groenvoorziening voor rekening te nemen. Uiteraard ook voor het reguliere onderhoud. In alles nemen wij daar onze groene en duurzame taak serieus.

De kennis en de ervaring van onze hoveniers nemen daarbij een belangrijke positie in. Onze organisatie is erop gericht om binnen de beschikbare budgetten optimale prestaties te leveren. Vooraf worden nauwkeurige afspraken gemaakt, waarbij de opdrachtgever kan vertrouwen op onze correcte diensten en hoge kwaliteit.

Vragen? Neem direct contact op